Article_Top_970x250

Bjelica bijesan: "Gadi vam se HNL!? Sad nećete nikako igrati!"

smanjuje rotaciju

Bjelica bijesan: "Gadi vam se HNL!? Sad nećete nikako igrati!"

ruj 21, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Goran Stanzl/Pixsell

Ne pamtimo kada je Nenad Bjelica bio više razočaran igrom svoje momčadi nego nakon poraza u Varaždinu u 9. kolu HNL-a (1:0). 

U odnosu na okršaj s Atalantom trener Dinama promijenio je devetoricu igrača i šokiran je njihovim pristupom u Varaždinu. Nakon utakmice još u svlačionici im je poručio da će se načekati na sljedeću priliku. Prošle i ove sezone sjajno je rotirao momčad, davao priliku svima i to se nije osjetilo na rezultatima. 

"Manje ću rotirati. Prošle sezone je to odlično funkcioniralo, a sad vam se gadi HNL. Prošle godine bili ste sretni igrati HNL, a sad vam se gadi. Nije problem, ima igrača koji će dati sve od sebe i kojima je Dinamov dres svetinja", rekao je Bjelica nakon iznenađujućeg poraza. 

"Ne zanimaju me menadžeri, novinari, pozivi, guranja. Igrači moraju poštovati Dinamo, klub koji ih redovno plaća. Trener odlučuje tko će igrati. Trošim puno energije da budu svi zadovoljni. E, nema više strpljenja. Odsad ide ovako: Šuti, radi i kad ja odlučim, igrat ćeš."

Bjelica je dodao i da neće više imati individualne razgovore s nezadovoljnim igračima te da će smanjena rotacija trajati do kraja polusezone.

Rezultati by SofaScore

Dnevnik.ba