Article_Top_970x250

Bjelica: Agresivno i disciplinirano protiv Atalante

najava utakmice u milanu

Bjelica: Agresivno i disciplinirano protiv Atalante

stu 25, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Jurica Galoić/Pixsell

Dinamo putuje u Milano gdje će sutra u 21 sat na stadionu San Siro igrati utakmicu 5. kola Lige prvaka protiv Atalante. Modri su u prvoj utakmici pobijedili Atalantu sa 4:0.

Uoči puta novinarima su se obratili trener Dinama Nenad Bjelica i Mario Gavranović.

- Nema razloga za biti negativni, ekipa je u dobroj formi, dobro igra i iz utakmice u utakmicu pokazuju svoju kvalitetu. Sve je pod kontrolom. Imamo dobro raspoloženje i s velikim optimizmom očekujemo utakmicu, rekao je Nenad Bjelica, prenosi HRT.

Istaknuo je da će, kao i u prvoj utakmici, nastupiti agresivno i disciplinirano jer tako igra i Atalanta.

- Veliki je privilegij igrati u Ligi prvaka, biti u 5 . kolu sa sa šansama da se prezimi i u Ligi prvaka i u Ligi Europe. Nitko to nije očekivao od nas. 
Dinamo je godinama bio ekipa koja je neslavno prolazila u Ligi prvaka, a sad smo konkurentni sa svima i bit ćemo do zadnjeg kola, rekao je Bjelica.

Što se tiče zdravstvenog kartona momčadi, rekao je da je Petković dobio udarac u koljeno, ali da misli da će biti spreman za utakmicu.

Trener Bjelica neće moći računati na Nikolu Mora, koji je u utakmici sa Šahtarom zaradio crveni karton.

Nakon trenera Bjelice, izjavu je dao i Mario Gavranović.

- Utakmica u kojoj možemo osigurati europsko proljeće i znamo koliko je važna za kluba i za nas. Bit ćemo spremni kada krene utakmica. Mislim da smo više puta u europskim utakmicama dokazali da se možemo nositi sa svakim, drago nam je i želimo nastaviti tako i dalje, rekao je Gavranović.

Osvrnuo se i na momčad Atalante:

- Ozbiljna momčad, pokazali su to i prošle sezone kada su završili na 3. mjestu u Italiji. Znamo kvalitetu koju oni imaju, ali pokazali smo i mi da imamo kvalitetu i da možemo pokazati dobar nogomet. Idemo s velikim samopouzdanjem pokušati pobijediti utakmicu, zaključio je Gavranović.

Dnevnik.ba