Article_Top_970x250

Bivša voditeljica primitivno izvrijeđala hrvatsku predsjednicu

sramotni izrazi

Bivša voditeljica primitivno izvrijeđala hrvatsku predsjednicu

pro 06, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: direktno.hr/Instagram

Nekoć popularna televizijska voditeljica Vlatka Pokos, koja posljednjih nekoliko godina živi u Kanadi, vrlo je ažurna na društvenim mrežama, na kojima najčešće komentira aktualne političke događaje u Hrvatskoj, najčešće ne skrivajući bijes i ogorčenje. No, ovoga je puta ta zvijezda ugasloga sjaja pretjerala, spustivši se na zaista nisku razinu.

Tako je na svojem Instagram profilu za aktualnu predsjednicu Republike Hrvatske i sadašnju predsjedničku kandidatkinju HDZ-a, Kolindu Grabar-Kitarović napisala sljedeće ''epitete''.

Nazvala je Kolindu  "ruglom", "sramotom", "cirkusanticom", "pevaljkom" i "poniženjem za Hrvatsku" te njeno ponašanje za vrijeme mandata opisala kao "bijedno i van pameti".

A njezina objava, uz ironičnu lutku s likom Kolinde Grabar-Kitarović, odjevene u haljinu nalik odjeći Djeda Mraza, glasi ovako:

"Nisam u posljednje vrijeme komentirala 'precjednicu' dijaspore jer je njeno ponašanje toliko bijedno i van pameti da čovjek usprkos svim dosadašnjim gafovima uspijeva ostati šokiran. Nitko nije uspio toliko poniziti i obezvrijediti instituciju predsjednika kao poludjela plavuša. Pjevanje Bandiću, simbolu korupcije i kriminala u Hrvata je definitivno bilo sumrak demokracije i civilizacije.

Hrvatska se pretvorila u nekakvu primitivnu, mračnu zemlju uništenu korupcijom u kojoj premijer koalira s kriminalcem, a Crvenkapica bez sluha mu nosi kolače u zatvor. Molim vas, izađite na izbore i pospremite ovu jadnicu u ropotarnicu povijesti. Uostalom, može se preseliti i kandidirati u ljubljenoj BiH", napisala je furiozna Vlatka Pokos, prenosi direktno.hr.

Dnevnik.ba