Article_Top_970x250

Bilić: Imamo dobru ekipu, imamo širinu, treba nam kvaliteta

planira pojačanja

Bilić: Imamo dobru ekipu, imamo širinu, treba nam kvaliteta

srp 26, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images

"Moramo napraviti nešto slično Sheffield Unitedu, ne kao Aston Villa, a definitivno ne kao Norwich koji nije ništa ni probao. Treba investirati, ali u kvalitetu."

Slaven Bilić gostovao je sinoć u Dnevniku Nove TV gdje je otkrio dojmove četiri dana nakon što je uveo West Bromwich Albion u Premier ligu.

Podsjetimo, Biliću je trebala pobjeda u zadnjem kolu kako ne bi ovisio o drugima. Ekipa mu je na kraju odigrala 2:2 protiv QPR-a, ali imao je sreće što su njegovi najveći rivali Brentford i Fulham također kiksali i propustili ga preskočiti na drugom mjestu.

''Lijepo je biti dio ove priče, biti dio WBA-a, tog tradicionalnog kluba. Veliki je to uspjeh nas osobno, ali najbolje je kad napraviš nešto što znači za zajednicu i velik dio ljudi. Kad te zaustave stari i mladi i vidiš koliko im to znači", rekao je Bilić na početku razgovora.

Brentford koji je u jednom trenutku dobio osam utakmica zaredom, izgubio je posljednje dvije, od ekipa iz donjeg doma Championshipa.

''Brentford je pobijedio osam utakmica zaredom, činilo se da će pobijediti 18. Međutim, čim je došla prva koju moraš dobiti, onda to baš i ne klizi, mreža postaje veća, što bi rekao Ivanišević.''

Kako će izgledati WBA u Premier ligi? Bilić već ima plan.

''Imamo dobru ekipu, imamo širinu, treba nam kvaliteta. Moramo napraviti nešto slično Sheffield Unitedu, ne kao Aston Villa, a definitivno ne kao Norwich koji nije ništa ni probao. Treba investirati, ali u kvalitetu.''

Priznao je kako je WBA skoro doveo Mislava Oršića iz Dinama.

''S njim smo bili povezani, to je bilo jako blizu nije se dogodilo, ima dosta igrača koje smo pikirali.''

Kako komentira Luku Modrića koji je i s 34 godine odigrao sjajnu sezonu i uzeo naslov u Španjolskoj?

''Luka igra, to je nemoguće, baš kao pravi dirigent. Kad se Prosinečki vratio u Dinamo, očekuješ od njega da djecu i manje kvalitetne igrače dirigira, ali Luka to radi u Realu.''

Dnevnik.ba