Article_Top_970x250

Beograd: Autobus proklizao i pokosio osam vozila

prometna nesreća

Beograd: Autobus proklizao i pokosio osam vozila

velj 18, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Blic

Bila sam straga i čula trasak. Mislila sam da je drvo palo, ali šokirali smo se. Djevojka iz dućana je uletjela kod nas u šoku. Počela je plakati– ovako pričaju očevici teške nesreće koja se sinoć oko 19 sati dogodila na kutu Ustaničke ulice i Bulevara kralja Aleksandra u beogradskoj općini Zvezdara.

Vozač autobusa je proklizao i udario u nekoliko automobila. On je lakše ozlijeđen i prevezen u Urgentni centar.

– Došlo je do izlijetanja autobusa koji je udario u četiri parkirana vozila i četiri vozila koja su bila na kolovozu – kazali su za Blic iz MUP-a.

Prilikom sudara potpuno su uništena četiri automobila, dva drveta i bandera. U pitanju su dva automobila marke Volkswagen, jedna Škoda i jedan Citroen. Preko jednog od ta četiri automobila je pala bandera, pišu Novosti.

Prema pisanju ovog lista, vozač autobusa, inače stariji čovjek, bio je oduzet od šoka. Strašna nesreća u kojoj su samo pukom srećom izbjegnute ozbiljnije posljedice potresla je i očevice.

– Bila sam straga i čula trasak. Mislila sam da je drvo palo, ali šokirali smo se. Djevojka iz dućana je uletjela kod nas u šoku. Počela je plakati. Mi smo pozvali policiju. Momci su pokušavali razgrnuti granje da provjere je li netko ozlijeđen. Autobus je bio prazan – priča za Novosti zaposlena u ljekarni pored mjesta nesreće.

Prema neslužbenim saznanjima, problem je bila ibertura autobusa.

Dnevnik.ba