Article_Top_970x250

Bayernov sastav izgleda zastrašujuće! Je li ovo momčad koja može napasti vrh Lige prvaka!?

Strašna momčad

Bayernov sastav izgleda zastrašujuće! Je li ovo momčad koja može napasti vrh Lige prvaka!?

kol 19, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images/ Buildlineup.com/ Dnevnik.ba

Ako na Allianz Arenu i ne sleti više ni jedno pojačanje Bavarci imaju respektabilnu momčad, definitivno najjaču u Njemačkoj

Mada je bilo dosta turbulencija u ovom prijelaznom roku u Munchenu gdje su mnogi smatrali kako se Bayern neće uspjeti kvalitetno pojačati i uspješno odraditi smjenu generacije, stvari su se promijenile.

Pogotovo dolascima Ivana Perišića i Coutinha. Pored zlatnog francuskog dvojca iz obrane - Pavarda i Hernandesa, Bavarcima su prijeko potrebna bila napadačka rješenja, a dolaskom Hrvata i Brazilca to su i ostvarili. Iako nije riječ o prvim željama Bayerna, Niko Kovač može biti zadovoljan odrađenim poslom njegove Uprave.

U njemačkoj prijelazni rok završava 31. kolovoza, a ne bi bilo čudo da Kovač i Salihamidžić izvuku još jedno pojačanje. Ponajviše se spominje Emre Can koji je postao višak u Juventusu, a Bayernu bi dobro došao pogotovo nakon nezadovoljstva Renata Sanchesa koji svim silama želi napustiti Munchen. Bayern bi dovođenjem igrača koji je u njih učinio prve seniorske korake strašno profitirao jer je Nijemac turskih korijena svakako za klasu bolju od Portugalca.

No, i ako na Allianz Arenu ne sleti više ni jedno pojačanje Bavarci imaju respektabilnu momčad, definitivno najjaču u Njemačkoj i osvajanje Bundeslige ne bi trebao biti veći problem iako nisu imali najbolji start odigravši neriješeno 2:2 s Herthom. No, u tom susretu nije bilo ni Perišića, ni Coutinha koji će za stepenicu više dignuti igru Bayerna u napadu.

Ali, pitanje je 'je li ova momčad dovoljno jaka za osvojiti Ligu prvaka?'

Procijenite sami:

Dnevnik.ba/ T.R.