Article_Top_970x250

Bayern iznenadio odlukom o Kovačevom nasljedniku

zadovoljni flickom

Bayern iznenadio odlukom o Kovačevom nasljedniku

pro 22, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: DPA/Pixsell

- Činjenica da su naši igrači bili ovako uvjerljivi zadnjih tjedana pokazuje da idemo u pravom smjeru s Hansijem Flickom za kormilom. On zaslužuje naše povjerenje - rekao je sportski direktor Hasan Salihamidžić.

- U Bayernu smo jako zadovoljni s radom Hansija Flicka. Za njegovo vrijeme razvili smo se fantastično, i u kvaliteti igre i u rezultatima. Uvjeren sam da će Bayern s njime nastaviti gdje je stao zadnjih nekoliko utakmica, igrajući uspješan i atraktivan nogomet - rekao je Karl-Heinz Rummenigge, prvi čovjek Bayerna.

Flick je preuzeo klupu nakon Kovačevog odlaska, a trebao je biti privremeno rješenje, no uprava kluba ipak je odlučila kako je Flick trajno rješenje.

- Činjenica da su naši igrači bili ovako uvjerljivi zadnjih tjedana pokazuje da idemo u pravom smjeru s Hansijem Flickom za kormilom. On zaslužuje naše povjerenje - rekao je sportski direktor Hasan Salihamidžić.

Oglasio se i sam Flick:

- Sretan sam što mi vjeruju u klubu. Uživam u ovome i došli smo do dobre pozicije za nastavak sezone. Sad punimo baterije i spremamo se za ostatak, pokušat ćemo osvojiti što više.

Dnevnik.ba