Article_Top_970x250

Barcelona pozvala Nenada Bjelicu na trenerski skup

još jedno veliko priznanje

Barcelona pozvala Nenada Bjelicu na trenerski skup

ruj 28, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Barcelona u studenom ove godine organizira drugi po redu trenerski skup. Ove godine tema fokusa na skupu "interakcija s igračem, može li profesionalni igrač i dalje napredovati?"

Jedan od selektiranih europskih trenera koji su dobili poziv za ovaj skup je i trener Dinama, Nenad Bjelica. "Treneri će na skupu diskutirati kapacitet razmjene informacija s igračem tijekom utakmice, treninga i analiza, s njihovog profesionalnog stajališta", stoji u službenoj pozivnici Bjelici.

Uz to, Dinamov trener će održati i prezentaciju pred kolegama na navedenu temu u trajanju od 20 minuta, a pet minuta će odgovarati na pitanja. Naravno, odluči li prihvatiti pozivnicu Barcelone. Skup se održava na Camp Nou.

Ovo je samo priznanje Bjelici za rad i rezultate koje je napravio otkako je preuzeo Dinamo na kraju pretprošle sezone. Učvrstio je poziciju Dinama kao uvjerljivo najjačeg hrvatskog kluba, a uz to je složio ekipu koja nije kanta za napucavanje u Europi, već ozbiljna momčad o čemu svjedoče i rezultati.

Prošle sezone Dinamo je nakon 49 godina prošao neku skupinu europskog natjecanja te na kraju stigao do osmine finala Europa lige gdje je bila bolja Benfica. Ove sezone Dinamo je oduševio u svom povratku u Ligi prvaka pobijedivši Atalantu 4:0 na Maksimiru. 

Već u utorak slijedi novi test, gostovanje kod moćnog Manchester Cityja Pepa Guardiole.

Dnevnik.ba