Article_Top_970x250

Barakude igraju protiv Crne Gore za četvrtfinale Eura

budimpešta

Barakude igraju protiv Crne Gore za četvrtfinale Eura

sij 16, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Hrvatska na Europskom prvenstvu u vaterpolu koje se održava u Budimpešti, igra derbi protiv Crne Gore u 20.30 a prijenos možete pratiti na HTV2.

Pred Barakudama je u četvrtak prvi cilj, za konačnu želju - osvajanje skupine. To omogućava izravan plasman u četvrtfinale Europskog prvenstva, izbjegavanje i dobivanje tri slobodna dana.

- To je nešto na što smo se već naviknuli iz nekih prijašnjih natjecanja. Od prošlog Europskog prvenstva u Barceloni 2018, preko prijašnja dva svjetska prvenstva u Gwangjuu prošle godine odnosno Budimpešte, prisjeća se i sam naš izbornik Ivica Tucak.

Za ostvarenje tog prvog cilja trebat će svladati Crnu Goru. Momčad koja je 10. mjestom baš u Južnoj Koreji prošlog srpnja malo uzdrmana, sastav koji je ovdje došao s četvoricom debitanata.

- To je nešto izmijenjena Crna Gora. Prvenstveno zato jer nema iskusnog Mlađana Janovića, ali ti debitanti, mlađi igrači nemaju iskustvo, ali daju jednu dodatnu energiju, žar. Mladi su, željni dokazivanja i samim time su još opasniji - kaže Tucak, prenosi HRT.

Dnevnik.ba