Article_Top_970x250

Balaševićeva udovica osvanula u rozom dva mjeseca nakon njegove smrti, neki joj zamjerili

CELEBRITY

Balaševićeva udovica osvanula u rozom dva mjeseca nakon njegove smrti, neki joj zamjerili

tra 25, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Prošlo je nešto više od dva mjeseca od smrti legendarnog kantautora Đorđa Balaševića.

Podsjetimo, omiljeni glazbenik preminuo je u 68. godini života. Uzrok je bila upala pluća izazvana koronavirusom, a kantautor je iza sebe ostavio neutješnu obitelj, suprugu i kćeri te brojne kolege i obožavatelje.

Njegova supruga Olivera Balašević bila mu je muza za mnoge balade, a njihova bajkovita ljubav trajala je više od 40 godina. Upoznali su se krajem sedamdesetih u Novom Sadu dok je Olivera bila još studentica. Tada je bila jugoslavenska reprezentativka gimnastike i trebala je otići na Olimpijske igre 1980. godine u Moskvi, no ostala je trudna. A njihove su zaruke također posebna priča. Naime, jedno je ljeto Đorđe otišao na odmor u Umag te je tamo odlučio da želi da bude njegova supruga. Nazvao ju je, zaprosio i krenuo prema Zrenjaninu, piše RTL.

Vjenčali su se u Budimpešti šest mjeseci nakon što se rodila njihova druga kći Jovana i kada se vratio iz vojske. 

Oliveru je prošle subote fotografirala upravo kći Jovana u potpuno ružičastom izdanju u šetnji Novim Sadom, a pored fotografija je napisala: "Ne tuguje to Ona, to samo vjetar svira proljetnu sonatu - kad joj nije vrijeme." Ipak, činjenica da 62-ogodišnjakinja nije u crnini nije "legla" svima, što su otkrili u komentarima. Ipak, bilo je više onih koji na to nisu tako gledali.

"Na Facebooku je izašao komentar da je Olja skinula crninu… Morala sam pronaći profil na Instagramu i ostaviti komentar: Crnina ne žali nikog, žali srce! Puna podrška za Olju, život ide dalje, a Đole će živjeti u našem srcu i mislima", poručila je jedna obožavateljica.

Dnevnik.ba