Article_Top_970x250

Atraktivnu Čapljinku pitali kako joj vjera dopušta objavljivanje provokativnih fotografija, brzo je odgovorila

instagram

Atraktivnu Čapljinku pitali kako joj vjera dopušta objavljivanje provokativnih fotografija, brzo je odgovorila

lis 25, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Ivana je postala popularna nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a na Instagramu objavljuje uglavnom zavodljive fotke.

Ivana Knoll jedna je od najpoznatijih navijačica hrvatske nogometne reprezentacije. Javnost ju je primijetila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kada je privukla pažnju dok je s tribina navijala za Vatrene, a uskoro su je prozvali i najzgodnijom navijačicom. Ivana je stekla veliku popularnost i njezin Instagram pun je zavodljivih fotografija za koje joj mnogi dijele pohvale, ali nađe se uvijek i pratitelja koji ostavljaju neugodne komentare. Ivana je omogućila svojim obožavateljima da joj na Instagramu postave pitanja koja ih zanimaju o njoj.

Otkrila im je svoju beauty rutinu i priznala da ne koristi puder nego samo tuš, maskaru i rumenilo. Zamolili su je da im kaže i koliko kilograma ima i Ivana je stala na vagu koja je pokazala da ima 67 kilograma iako je ona mislila da ima dosta manje. Netko od obožavatelja pitao ju je: Hercegovka, a vječito u provokativnom stilu? Kako vam vjera to dopušta? Ivana je odgovorila: - Dušo draga to nema nikakve veze s vjerom niti s odnosom s bogom, svatko živi vjeru na svoj način. Ivana je rođena u Njemačkoj, a odrasla u Hercegovini.

U Zagreb je stigla na studij te je manje poznato da je ova mlada ljepotica magistrica grafičke tehnologije, a svojedobno se natjecala i za Miss Hrvatske. Kako joj dizajnirati nije strano, prošlo ljeto rodio se CROkini, ekskluzivna linija ženskih kupaćih kostima. | Autor : Instagram

Foto: Instagram

Dnevnik.ba

Tagovi: