StoryEditor

Atraktivna Hrvatica iz ‘Zadruge‘ ljubi poznatog srbijanskog nogometaša?

Piše D  /  08.06.2021., 11:06h

Zaljubljeni golupčići navodno su cijelu večer izmjenjivali nježnosti u jednom poznatom noćnom klubu, a nisu se obazirali niti na znatiželjne poglede slučajnih prolaznika.

"Iva je s društvom uživala u jednom klubu, a s njom je bio i nogometaš Nemanja Radonjić. Njih dvoje cijelu večer bili su jako prisno, prvo su razgovarali i smješkali se, a onda su se opustili i postali jako bliski. Nemanja ju je grlio dok su plesali, a u jednom trenutku počeli su se ljubiti. Nije im smetalo što ih svi gledaju, a jasno se vidi da su u emotivnoj vezi‘, otkrio je izvor za Kurir i dodao:

"Iva je bila jako raspoložena, također nije joj bio problem zagrliti Nemanju, a često mu je šaptala na uho i zadovoljno se smješkala. Djelovala je kao da je ponovno zaljubljena. Mislim da više ne želi skrivati da je upravo mladi nogometaš osvojio njezino srce", rekao je izvor za kraj.

Iva je u Zadruzi upoznala bivšeg dečka, tattoo majstora Filipa Đukića s kojim je nakon izlaska iz realityja započela zajednički život. No, ljubav je nakon nekoliko mjeseci pukla, a bivši ljubavnici odlučili su javno ne pričati o razlogu prekida. 

Dnevnik.ba

23. rujan 2021 22:59