Article_Top_970x250

Ante Ćorić će u nedjelju ostvariti debi u Seriji A: U Romi mu pronašli novu poziciju

Posudba ne dolazi u obzir

Ante Ćorić će u nedjelju ostvariti debi u Seriji A: U Romi mu pronašli novu poziciju

kol 18, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Mladi Hrvat će igrati značajnu ulogu u novom klubu

Osim 'milanskih' Hrvata koji su ovog ljeta punili naslovnice hrvatskih i talijanskih sportskih listova, jedan mladi Hrvat također očekuje svoj debi u Seriji A. Iako, su mnogi mislili kako će prvo otići na posudbu, pa tek nakon godinu dana zaigrati za Romu, izgleda da neće biti tako.

Trenera rimske Vučice, Eusebija Di Francesca je taj mladi Hrvat već oduševio na treninzima i od posudbe neće biti ništa. Ante Ćorić će igrati značajnu ulogu u klubu koji već nekoliko godina uz Napoli jedini predstavlja kakav-takav otpor dominantnom Juventusu.

Roma sutra od 18:00 sati igra svoju prvu utakmicu na gostovanju kod Torina, a 21-godišnji Hrvat bi trebao ostvariti svoj debi. Možda neće biti u prvih 11, ali na klupi bi se svakako trebao naći, bar bi se tako moglo naslutiti po riječima Di Francesca.

Trener Rome je kazao kako namjerava Ćorića koristiti na krilnoj poziciji, što je bilo iznenađenje za mnoge, jer je u Dinamo igrao u sredini terena iza napadača. No, izgleda kako je Ćorić struku kluba oduševio svojim driblerskim sposobnostima, te da će na novoj poziciji pokazati zašto je smatran jednim od najvećih talenata Europe.

Dnevnik.ba/ T.R.

Tagovi:

Article_Bottom_970x250