Article_Top_970x250

Andrej Kramarić dobio ulicu - u Češkoj!

obožavan u Krámyma

Andrej Kramarić dobio ulicu - u Češkoj!

pro 29, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Izvor: Tportal

Kada on zabija, njegovi navijači u Češkoj slave. Hrvatski napadač Andrej Kramarić toliko je popularan u selu Krámy da su mu mjesni nogometaši i nogometašice 2018. godine u travnju osnovali Fan Club. I ne samo to. Kramarić od subote u Krámyma ima vlastitu ulicu.

S velikom tugom pratili su ovdašnji ljubitelji nogometa Kramarićeve nevolje s koljenom, jedva su čekali njegov oporavak.

A sada su oduševljeni jer se hrvatski napadač u dresu Hoffenheima vratio u golgetersku formu. Nakon pobjedničkog gola protiv Dortmunda pala je povijesna odluka.

'Kramo, evo ti tvoje ulice!'

Ploču je u svojoj firmi za žičane ograde izradio dopredsjednik navijačkog kluba Libor Váňa koji je u subotu proslavio 52. rođendan. Ploča je, logično, ispisana na češkom jeziku.

'Bit će zanimljivo za poštarice. Sada me moraju tražiti na ulici Andreje Kramariće 113', nasmijao se Kramin obožavatelj, dok zajedno s ostalim stanovnicima ulice razmišlja o promjeni osobne iskaznice.

Dokaz je to da se ne radi o silvestarskoj šali nego o činjenici da će ulica na karti sela u blizini nekadašnjih zlatnih rudnika zauvijek postojati.

tportal

Izvor: Tportal

Andrej Kramarić nedavno je nagovijestio mogući dolazak u Krámy kako bi se pozdravio sa svojim navijačima. Zašto i ne na svojoj ulici. Europsko prvenstvo i utakmica izmedju Hrvatske i Češke?

'Bit će bolje ako izbornik Dalić ostavi Kramarića na klupi. Bojim se da će nam zabiti,' kaže Václav Matějka Dvořák, predsjednik kramskog Fan Cluba.

Kramarić na ljestvici najboljih hrvatskih strijelaca u Bundesligi želi preskočiti Ivicu Olića, i za to se zna u Krámyma.

tportal

Izvor: Tportal

'Olić 72 pogodaka, Krama 55. To će s lakoćom prestići. Nekako slutim da bi se Krama mogao zaustaviti na brojci 113 golova,' siguran je gospodin Dvořák.

Popularnosti hrvatske devetke u Kramyma nema kraja.

U slučaju da Kramarić s Hrvatskom dođe do europskog zlata, njegovi će navijači svećano otvoriti Muzej Andreja Kramarića. Odluka je već pala, piše Tportal.

Dnevnik.ba