Article_Top_970x250

Američki borac dobacivao Stipinoj ženi, Miočić mu poručio: "Trebao bih porazgovarati s njim"

neugodnosti u Anaheimu

Američki borac dobacivao Stipinoj ženi, Miočić mu poručio: "Trebao bih porazgovarati s njim"

ruj 19, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Nakon UFC 241 borbe Stipe Miočića i Daniela Cormiera, neugodnost od strane Colbyja Covingtona doživjela je Stipina supruga Ryan Marie. UFC-ov prvak teške kategorije ispričao je što se točno dogodilo te je rekao kako bi volio nasamo porazgovarati s Covingtonom.

Colby Covington stvorio je podosta problema Dani Whiteu i UFC-ovoj sigurnosnoj službi tijekom UFC 241 priredbe održane prošlog mjeseca u Anaheimu. Više različitih boraca koji su se nalazili na tribinama pokušali su doći do UFC-ovog "zločestog momka", ali niti s njegove strane nije bilo mira. Glasan kakav je, dobacivao je raznim osobama, no iznenađujuće je kako mu se na meti našla i supruga Stipe Miočića. To do sada nije bilo poznato, odnosno sve dok UFC-ov prvak nije nešto o tome otkrio u razgovoru za MacLife.

"Malo me taj momak uznemirio. Dobacio je neke stvari mojoj supruzi nakon što je završila moja borba. Trebao bih porazgovarati s njim o tome. Ne želim sad tu ništa započinjati, samo želim normalan razgovor. Nemam nikakve namjere skinuti mu glavu s ramena, razgovarao bih s njim kao s normalnom osobom", rekao je Stipe, a onda je ispričao što se dogodilo:

"Moja supruga hodala je prema kavezu i on joj je nešto počeo govoriti. Moj menadžer, kakav je tip, rekao mu je da zašuti. I do dana današnjeg ne želi mi reći što je ovaj dobacivao, tako da ću to morati saznati sam. Ja sam jako dobar u tome, poput FBI-a sam. Saznat ću što je rekao, a onda ćemo porazgovarati. Normalan sam tip. Prišao bih mu i pitao ga koji je njegov problem. Nisam ljut na njega, samo želim razgovarati."

Covington je do sada ušao u razmirice s mnogim članovima UFC-a, no iz njegovog ponašanja je očito kako mu je to cilj. Trenutno je u razmiricama i sa svojim poslodavcem, s kojim nije uspio dogovoriti uvjete borbe u kojoj bi se borio protiv Kamarua Usmana. Čak postoji šansa da ostane bez pozicije izazivača. S druge strane, on sam sebe naziva prvakom i želi da se tako prema njemu postave. Prvak je bio i to privremeni, ali samo dva mjeseca, od lipnja do kolovoza prošle godine. Nakon što je odbio boriti se za titulu kad je UFC to ponudio, privremeni naslov mu je oduzet. Pojas kao predmet mu je ipak ostao u vlasništvu i on koristi svaku priliku da se s njim pojavljuje u javnosti.

Dnevnik.ba

Tagovi: