StoryEditor
Općinski sud u Zenici

Zeničanin osuđen za nasilje u obitelji: ‘Noktaricom ću vas rezati komadić po komadić‘

Piše desk  /  10.06.2022., 11:38h

Osim tri godine zatvora, B. V. upućen na obvezno psihijatrijsko liječenje

Postupajući prema optužnici Tužiteljstva Zeničko-dobojske županije, Općinski sud u Zenici donio je nepravomoćnu presudu protiv B. V. zbog nasilja u obitelji. Njemu je izrečena kazna zatvora u trajanju od tri godine, kao i sigurnosna mjera obveznog psihijatrijskog liječenja, koja će se izvršiti uz kaznu zatvora i trajat će najduže do isteka izdržavanja kazne zatvora.

Optuženi se tereti da je u četiri navrata vršio psihičko nasilje nad članovima svoje obitelji. Nasilje je vršio od prosinca prošle do ožujka ove godine, prenosi Avaz.

U obiteljskoj kući vršio je psihičko nasilje nad majkom, snahom i bratom, vrijeđajući ih na najgori mogući način i govoreći bratu da mu je žena k***a te da on nije otac svog djeteta, jer mu je „supruga spavala s pola sela“. U jednom slučaju je čak nasrnuo na majku, ali ga je u tome spriječio otac. Roditeljima je tad zaprijetio “da će im noktaricom rezati komadić po komadić mesa i da će ih zgaziti kao mrave“.

U ožujku ove godine galamio je u kući te psovao ocu i majci, kojoj je poručio: “Napravila si od mog babe debila, trošiš mu pare, j*** te otac Š.“

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 06:50