StoryEditor
čeka se dna analiza

Završena obdukcija tijela izvučenog iz Dunava: Bio je krupnije građe, pretpostavlja se da je riječ o sportašu

Piše desk  /  07.03.2022., 06:59h
Odmah po objavi informacije da je pronađeno tijelo u Dunavu počele su kružiti informacije kako se radi o Splićaninu Mateju Perišu (27) koji je u noći s 30. na 31. prosinac nestao u Beogradu i od kada mu se gubi svaki trag

Srbijanski mediji prenose kako je završena obdukcija tijela koje je u petak pronađeno u Dunavu kod Kostolca. Pozivajući se na neslužbene informacije mediji prenose kako se radi o muškoj osobi krupnije građe.

Po razvijenim butinama pretpostavlja se da se radilo najvjerojatnije o sportašu. Poslije provedene obdukcije najavljuje se kako će se napraviti i DNA analiza da bi se utvrdilo o kome se radi.

Odmah po objavi informacije da je pronađeno tijelo u Dunavu počele su kružiti informacije kako se radi o Splićaninu Mateju Perišu (27) koji je u noći s 30. na 31. prosinac nestao u Beogradu i od kada mu se gubi svaki trag. Podsjetimo, njegov otac, Nenad Periš, nakon što je objavljena informacija o pronalasku tog tijela izjavio je kako to nije Matej.

- Žao mi je unesrećenog čovjeka. Neka mu Bog da spokoj.To nije moj sin, odmah mi je policija rekla jer unesrećeni na sebi ima crne tenisice dok je Matej imao bijele - kazao je Periš.

Također, ostavljena je i mogućnost da se radi o još jednoj žrtvi klana Veljka Belivuka ili pak nekom trećem.

Dnevnik.ba

24. ožujak 2023 20:31