StoryEditor
detalji tragedije

Vozačici (27) danas je bio rođendan, poginuli joj i sin i nećakinja. Nije bilo svjetlosne i zvučne signalizacije

Piše desk  /  15.09.2022., 14:37h

Na prijelazu nije bilo rampe, kao ni zvučne i svjetlosne signalizacije, tek Andrijin križ i znak STOP.

U tragičnoj nesreći koja se dogodila kada je vlak naletio na auto u Bolfanu nedaleko od Koprivnice ugašena su tri mlada života, od toga dva dječja. Dječak (4) je stradao na licu mjesta, baš kao i 27-godišnjakinja, dok je 4-godišnja djevojčica od posljedica ozljeda preminula sat vremena kasnije u bolnici.

Automobil je u naletu vlaka poprilično uništen.

U međuvremenu, priopćenjem se nakon dovršenog očevida javila i varaždinska policija i priopćila da je automobilom iz smjera Svetog Petra upravljala 27-godišnjakinja, koja je i preminula.

Na prijelazu nije bilo rampe, kao ni zvučne i svjetlosne signalizacije, tek Andrijin križ i znak STOP.

"Dolaskom do navedenog prijelaza, koji nije označen svjetlosno-zvučnom signalizacijom niti zaštićen polubranicima ili branicima, nije se zaustavila ispred istog i uvjerila da prugom ne nailazi vlak. Zbog toga je u njezino vozilo udario putnički vlak koji je prometovao na relaciji Koprivnica-Varaždin", priopćili su iz PU varaždinske.

Kako piše Epodravina.hr, preminuli dječak sin je tragično stradale Valentine i muškarca koji je bio u automobilu, a čiji život nije ugrožen, dok je djevojčica bila njihova nećakinja.

Živjeli su u Karlovcu Ludbreškom, a kako su ispričali njihovi poznanici, Valentini je danas bio rođendan.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 00:19