StoryEditor
sudar kod daruvara

Vozač VW-a pretjecao kamion i uletio Škodi u "škare", završio je na krovu, prizori s mjesta nesreće su strašni

Piše desk  /  26.09.2022., 13:50h

Vozač osobnog automobila počeo je pretjecati labudicu koja je prevozila manji bager daruvarske Vodoprivrede, a da se prije toga nije uvjerio da to može učiniti na siguran način.

Samo pukom srećom nitko nije stradao u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas nešto prije 11 sati u Končanici kod kućnog broja 471, prenosi MojPortal.

Kako MojPortal doznaje od načelnika Policijske postaje Daruvar Dalibora Čajse, nesreću je skrivio vozač osobnog vozila marke VW Bora, daruvarskih registracija, koji se kretao iz smjera Zdenaca prema Daruvaru.

- Vozač osobnog automobila počeo je pretjecati labudicu koja je prevozila manji bager daruvarske Vodoprivrede, a da se prije toga nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. U tom trenutku iz suprotnog smjera naišlo je osobno vozilo marke Škoda novogradiških registarskih oznaka. Došlo je do udara prednjeg lijevog dijela Bore u prednji dio Škode - rekao je načelnik Dalibor Čajsa i dodao kako je u zanošenju VW Bora zahvatila labudicu koja je nakon toga sletjela s ceste i prevrnula se.

Nakon toga je i VW Bora sletjela s ceste, okrenula se na krov i svojim prednjim dijelom završila ispod labudice, prenosi MojPortal.

U nesreći nitko nije teže stradao, odnosno prema prvim informacijama, neki od sudionika zadobili su samo lake tjelesne ozljede u vidu ogrebotina.

Policajci iz Daruvara su na terenu i obavljaju očevid koji će zasigurno potrajati.

- Kako budemo što napravili što se tiče očevida, postupno ćemo puštati promet, a kad očevid završi opet ćemo otvoriti cestu za sva vozila. Jedino kada krene izvlačenje vozila iz kanala, opet ćemo morati zatvoriti cestu - kazao je načelnik Dalibor Čajsa koji je također došao na mjesto nesreće.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 04:47