StoryEditor
varaždin

Uznemirujuće: Bul terijeri ozlijedili ženu i njenog psa

Piše desk  /  31.05.2022., 15:13h

Na snimci koju je snimio stanar obližnje zgrade vidljivo je kako su psi ustrajali u napadu te ih je više osoba pokušavalo razdvojiti. Prava je sreća da napadnuta žena i njen pas nisu zadobili puno teže ozljede

Varaždinska policija izvijestila je o incidentu koji se dogodio u subotu u varaždinskoj ulici Zrinskih i Frankopana iza stambene zgrade na livadi, kada su dva psa pasmine Bull terijer napali drugog psa i njegovu 67-godišnju vlasnicu.

Do napada je došlo oko 8.30 sati jer, priopćila je policija, vlasnica dva Bul terijera pse nije držala pod nadzorom, odnosno na uzici. Napali su Velikog švicarskog planinskog psa koji je zadobio ozljede po vratu i glavi, dok je njegova 67-godišnja vlasnica zadobila ogrebotine i natučenja pokraj oka.

Ozlijeđena je dok je pokušavala razdvojiti pse, a zatražila je i veterinarsku pomoć za psa, a naknadno je zatražila i liječničku pomoć za svoje ozljede. Policija je odgovornoj 26-godišnjakinji izdala nalog o prekršajima protiv javnog reda i mira, za koje je propisana novčana kazna do 200 nekadašnjih njemačkim maraka.

Na snimci koju je snimio stanar obližnje zgrade vidljivo je kako su psi ustrajali u napadu te ih je više osoba pokušavalo razdvojiti. Prava je sreća da napadnuta žena i njen pas nisu zadobili puno teže ozljede.

Snimku napada, koja je vrlo uznemirujućeg sadržaja, možete pogledati na portalu Epodravina.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 15:55