StoryEditor
šokantna otmica

Užas u Doboju: Odveli mladića u šumu, skinuli mu odjeću, isjekli ga skalpelom i otišli kad se onesvijestio

Piše desk  /  18.10.2021., 14:12h
Dobojliji B.F. (23) tijekom otmice u tom gradu svučena je odjeća i zvjerski je sječen skalpelom te su neke posjekotine bukvalno do kosti, a policija je u vezi tim uhitila njegove sugrađane Zlatana B. (30), Sašu P. (25) i tek punoljetnog Alena S

Kako Nezavisne saznaju, ovaj monstruozni čin dogodio se 15. listopada kada su ga tijekom dana napadači u Ulici Nikole Pašića nasilno ugurali u automobil i odvezli u šumu gdje je mučen dok se nije onesvijestio te je zadobio više od 40 rana.

Policija je o svemu obaviještena od liječnika iz bolnice Sveti apostol Luka, nakon što je obitelj dovela žrtvu s brojnim posjekotinama.

Kako saznaju Nezavisne, policija istražuje motiv iživljavanja nad mladićem koji je u velikom strahu za život, zbog čega istražiteljima nije dao potrebne informacije o tome što mu se dogodilo, ali su istragom policajci došli do šokantnih informacija.

Policija je utvrdila da su osumnjičeni žrtvu ugurali u automobil, gdje su ga Saša i Alen tukli, a za volanom je bio Zlatan B.

Po dolasku na zabačenu lokaciju u Gornjoj Paklenici dvojica su ga držala ga dok mu je Zlatan skinuo rublje.

Nakon toga mu je ruke vezao plastičnim jednokratnim vezicama, a potom mu je skalpelom osumnjičeni Zlatan nanio više ozljeda po cijelom tijelu dok žrtva nije izgubila svijest.

Potom su ga napadači ostavili, a kada je došao sebi, mladić je krenuo putem i sreo mještanina od kojeg je tražio pomoć te nazvao obitelj koja ga je odvela u bolnicu.

Kako je navedeno iz Policijske uprave Doboj, osobe Z.B., S.P. i A.S. iz Doboja uhićene su zbog sumnje da su sugrađanina B.F. oteli i zlostavljali dok nije ostao bez svijesti.

"Na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj, izvršen je pretres stana kojeg koristi Z.B., pri čemu su pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenim kaznen im djelima, manja količina opojne droge i streljiva", navodi se u priopćenju. Iz Policijske uprave su rekli da su navedene osobe predane u nadležnost Okružnog javnog tužiteljstva Doboj.

Dnevnik.ba

07. prosinac 2021 02:39