StoryEditor
nasilje

Užas u Biogradu: Stariji dječaci napali 11-godišnjeg učenika u školi

Piše hina  /  24.09.2022., 10:29h

U petak ga je u školskom toaletu dočekalo desetak starijih dječaka, udarali su ga šakama, a kad je pao na pod jedan mu je stao na glavu i ugazio lice

Zadarski mediji objavili su informaciju o vršnjačkom nasilju u Osnovnoj školi u Biogradu, odnosno napadu na 11-godišnjeg učenika, a iz zadarske policije potvrdili su u subotu Hini da su zaprimili dojavu i utvrđuju sve činjenice i okolnosti događaja.

Prema riječima majke napadnutog 11-godišnjeg dječaka, u petak ga je u školskom toaletu dočekalo desetak starijih dječaka, udarali su ga šakama, a kad je pao na pod jedan mu je stao na glavu i ugazio lice. Razdvojila ih je profesorica engleskog jezika.

Dječaka su roditelji odvezli u Opću bolnicu Zadar, gdje su mu napravili rendgen i ultrazvuk, a uočene su dvije traume od udaraca u području trbuha, zbog čega je zadržan na promatranju.

"Policija je zaprimila dojavu o napadu na dječaka te se utvrđuju sve činjenice i okolnosti događaja", potvrdila je Hini glasnogovornica Policijske uprave zadarske Ivana Grbin.

Ravnatelj Osnovne škole Biograd Joško Brtan izjavio je da su svi sudionici poznati i njihovi su roditelji obaviješteni te da će biti kažnjeni u skladu s pravilnikom škole.

„Čekamo još klasifikaciju samog djela i u skladu s njom ćemo poduzeti daljnje korake“, rekao je ravnatelj.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 07:07