StoryEditor
banja luka

Umrla žena koju je pijani vozač udario na pješačkom prijelazu pa zapalio automobil kako bi prikrio tragove

Piše desk  /  23.09.2021., 15:17h
Branka Obradović (45) iz Banje Luke preminula je u UKC RS od posljedica ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, kada ju je na pješačkom prijelazu Golfom 3 udario Nemanja Dragoljić (23), koji je nakon nesreće pobjegao i zapalio automobil kako bi prikrio dokaze.

- I pored svih poduzetih terapijskih protokola, pacijentica je preminula jutros u 8.15 sati u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje - navode u UKC RS, prenosi Avaz.

Nesreća se dogodila 12. rujna u banjalučkom naselju Vrbanja.  Obradović je prelazila preko pješačkog prelaza i jedan automobil se zaustavio kako bi je propustio. Međutim, iza njega je naišao Golf 3, koji je pretekao to vozilo i Obradović udario na prijelazu. 

Od siline udara nesretna žena je odbačena 15 metara i zadobila je teške ozljede glave, prsnog koša i trbuha. Vozač Golfa nije ni pokušao zaustaviti se i pobjegao je prema gradu. U krugu tvrtke Incel zapalio je vozilo koje je u potpunosti izgorjelo i s njega skinuo registarske oznake. Međutim, zahvaljujući nadzornim kamerama policija ga je uspjela identificirati i uhititi.

Nakon uhićenja je utvrđeno da je vozio pod utjecajem alkohola o 0,67 promila te da nema vozačku dozvolu. U vrijeme nesreće s njim je u automobilu bio i jedan maloljetnik. Ipak, odlukom tužiteljstva Dragoljić nije pritvoren i pušten je da se brani sa slobode.

Iza nesretne žene ostalo su troje djece i suprug.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 06:40