StoryEditor
predala se

Uhićena srebrenička vijećnica: Vozilom udarila dijete pa pobjegla. Dječaku se bore za život

Piše desk  /  11.06.2022., 14:27h

U Bratuncu je prije dva dana došlo do prometne nesreće u kojoj je vozilom udaren dječak, a vozač se udaljio sa mjesta nezgode. Vozač je slobode lišen danas, a dječak se još uvijek bori za život.

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, 11.06.2022. godine oko 01,55 sati, lišili su slobode lice inicijala Dž.N. iz Srebrenice, zbog kaznenog djela „Ugrožavanje javnog prometa“ i „Nepružanje pomoći ozlijeđenom licu u prometnoj nezgodi“.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su od 09.06.2022. godine tragali za licem koje je u prometnoj nezgodi koja se dogodila u Bratuncu teško ozlijedilo maloljetnog pješaka, te napustilo mjesta događaja.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Bijeljina koji je naložio poduzimanje svih mjera i radnji na dokumentiranju navedenih kaznenih djela, te dostavljanje Izvještaja o počinjenim kaznenim djelima, priopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema neslužbenim informacijama od izvora bliskih istrazi o ovom slučaju, osoba je odmah poslije predaje priznala krivnju o događaju koji se dogodio u Bratuncu. Zbog zakonske procedure, ista osoba nije mogla biti lišena slobode prije navedenog vremenskog roka u pristiglom priopćenju, prenosi portal Zvornički.

Prema neslužbenim informacijama do kojih je došao N1, vozilom je upravljala DF-ova vijećnica Skupštine Općine Srebrenica Dželaludina Nukić.

Ozlijeđeni dječak iz Bratunca još uvijek se bori za svoj život na UKC “Gradina” Tuzla. Kako su izvijestili novinari Srpska.info dječaka su u kanalu pronašli mještani dok je bio bez svijesti.

Dnevnik.ba

30. rujan 2023 09:16