StoryEditor
mrkonjić grad

Udario kravu automobilom, suvozač završio na UKC-u RS-a

Piše desk  /  01.12.2022., 11:01h

Dragan E. iz Mrkonjić Grada je u mjestu Surjan u ovom gradu upravljajući Golfom udario kravu koja se nalazila na kolovozu, a tom prilikom je ozlijeđen suvozač G.Č, saznaju Nezavisne novine.

Kako Nezavisne novine neslužbeno saznaju, krava nije pronađena na licu mjesta, ali su ostali tragovi životinje koji ukazuju da je ona sudjelovala u ovoj neobičnoj prometnoj nezgodi.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad su priopćili da se jučer oko 17:50 dogodila prometna nezgoda u kojoj je D.E. iz Mrkonjić Grada upravljajući Golfom udario u domaću životinju - kravu koja se nalazila na kolovozu.

"U ovoj prometnoj nezgodi tjelesne ozljede je zadobio suvozač G.Č. iz Mrkonjić Grada kojem je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja Mrkonjić Grad, nakon čega je prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci. Vozač D.E. je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje vozilom, vozilo nije registrirano, a izvršeno je alkotestiranje istog kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 0,75 g/kg. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske postaje za sigurnost prometa Mrkonjić Grad. Rad na dokumentiranju prometne nezgode je u tijeku“, navodi se u priopćenju.

"Pacijent G.Č., koji je ozlijeđen u prometnoj nezgodi u Mrkonjić Gradu, stabilnog je zdravstvenog stanja i ostaje na daljem liječenju i praćenju u UKC-u RS-a", rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Prema podacima iz Urgentnog centra, pacijent G.Č. primljen je sinoć oko 20:10 u dnevnu bolnicu Urgentnog centra.

"Pacijent je zadobio ozljede ručnog zgloba, potkoljenice i prsnog koša. Stabilnog je zdravstvenog stanja i ostaje na daljnjem liječenju i praćenju", navode i UKC-a RS-a.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 08:38