StoryEditor
pohorna učiteljica

Učiteljica koja je spavala sa svojim učenikom je u zatvoru. Muž je ostao s njom. Čeka je

Piše desk  /  05.02.2022., 17:07h
Na ponovljenom suđenju osuđena je šest godina i dva mjeseca zatvora, a suprug je još uvijek čeka

Kandice Barber (35) imala je spolni odnos s 15-godišnjakom nakon što ga je dodala na Snapchat i poslala mu seksualno eksplicitne poruke, uključujući i eksplicitni video. Osudili su je, a unatoč presudi, suprug je i dalje ostao s njom i čeka je da izađe, piše Mirror.

Mladića odvela na polje

Prošle godine je Kandice osuđena na šest godina i dva mjeseca zatvora nakon što su je optužili za seks s učenikom. Kako piše Mirror, mladića je odvela na polje i poljubila u vrat prije nego li je upitala "što sada želiš raditi".

Prijetila mu da će ga optužiti da ju je silovao

Imala je i spolni odnos s dječakom, iako mu je kasnije prijetila da će ga lažno optužiti za silovanje ako je prijavi. Njezin suprug Daniel (38) još uvijek je s njom, iako je ona već 12 mjeseci u zatvoru. Odbio ju je napustiti unatoč osudi.

Suprug je negirao da je njihova veza u problemima, prenosi 24sata.hr.

Suprug je čeka da izađe

On joj je obećao da će suprugu čekati iz zatvora.

Njezina majka Dawn Green potvrdila je da je par još uvijek skupa te kako njezina kći demantira da je imala seks s mladićem, javlja The Sun.

Majka učiteljice: Nadam se da će je uskoro premjestiti

- Ona je dobro. Bila je to vrlo oštra kazna i potrebno je mnogo vremena da ponovno bude na slobodi - kazala je njezina majka za novine.

- Nadamo se da će uskoro biti premještena u otvoreni zatvor - dodala je te potvrdila da se njezina kći neće žaliti na kaznu.

Predatorica

Britanska predatorica na sud je stigla u pratnji supruga. Dječaka je, kako tvrde tužitelji, iskoristila dok je radila kao nadzornica u školi. Nakon što je spavala s njim, zaprijetila mu je da će reći da ju je silovao, ako nekome kaže za aferu.

Podsjetimo, neimenovani 15-godišnjak policiji je rekao kako mu je Barber prišla na jednoj školskoj utakmici u rujnu 2018., uzela njegov mobitel i dodala njezin profil na Snapchatu, što je dječaku bilo neobično. Barber je nakon tjedan dana dječaku počela slati poruke i golišave fotografije te ga je automobilom odbacila do polja gdje su imali spolni odnos.

Ubrzo se po školi pročulo za njihovu vezu, koju je u početku 15-godišnjak negirao jer se bojao onoga što bi se moglo dogoditi. Tužitelj Richard Milne izjavio je porotnicima da je Barber dječaku prijetila da će 'pasti zajedno s njom' ako nešto progovori o aferi.

Tužitelj je dodao kako je Barber dječaku govorila da možda nosi njegovo dijete, a kasnije mu u suzama javila kako je pobacila. 

Bivši dečko: Htjela je šest puta na dan

Nisam se mogao nositi s njezinim seksualnim nagonom, plesala je oko šipke u garaži u oskudnoj odjeći, ponekad bi i prijateljice pozvala. Ona je vrlo živahna, to ju je i uvuklo u probleme, rekao je za Daily Mail bivši dečko Britanke Kandice Barber (35), koja je imala odnose sa svojim učenikom (15) krajem 2018. godine.

- Ponekad bi tražila i šest puta na dan. Nisam to mogao više podnijeti - dodao je.

Mirror je objavio intervju s njezinim bivšim koji je bio u šoku kad je čuo za što je terete. 

Upoznao ju je na web stranici Plenty of Fish i kaže da joj je otpočetka seksualni apetit bio izrazito velik.

Bila je nezasitna, a seks je često zahtijevala na neobičnim mjestima.

- Voljela je to raditi vani, ponekad u autu, vrtu ili u šumi. Vozili bismo se negdje, a ona bi rekla: 'Stani, osjećam se napaljeno'. Jednostavno mi je postalo previše. Svatko ima svoje osobne potrebe, a nju su takve stvari uzbuđivale, no na kraju se nisam mogao nositi s time, bilo mi je dosta - prisjetio se dana kad se ponekad osjećao kao stvar, kao njezina velika seksualna igračka.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 01:59