StoryEditor
22-godišnjak

U teškoj prometnoj nesreći u Velikoj Gorici poginuo je mladi nogometaš

Piše desk  /  06.02.2022., 15:35h
U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 23:50 u Velikoj Gorici, u Ulici Slavka Kolara, poginuo je 22-godišnji vozač, izvijestila je u subotu zagrebačka policija.

Dvadeset dvogodišnji mladić je upravljao osobnim vozilom Ford zagrebačkih registracija istočnim kolničkim trakom Ulice Slavka Kolara u smjeru sjevera.

Dolaskom do raskrižja s Gajevom ulicom u desnom zavoju nije prilagodio vožnju uvjetima na kolniku, vozilo se zanijelo i naletjelo na nosač semafora te sletjelo na meki teren.

Na mjestu nesreće 22-godišnji vozač je smrtno stradao, a 21-godišnji putnik iz vozila teško je ozlijeđen i liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Poginuo mladi nogometaš

U nesreći je, objavio je Nogometni klub Mraclin, poginuo njihov nogometaš Petar Bartolić.

"Dragi prijatelji, velika tuga... protekle noći u nesreći preminuo je naš igrač, naš dragi Pero...

Van terena ponekad samozatajan, ali uvijek spreman na šalu i osmjeh... ali zato na terenu brz, prodoran, sjajnog driblinga, igrač vica... igrač koji je u sekundi naše navijače dovodio od uzbuđenja do ludila...

Obitelji i prijateljima želimo puno snage!

Pero počivao u miru....

Nije više nekih s nama, ali Graba pamti sve 💙

Sve nogometne aktivnosti ovoga vikenda su otkazane...", napisali su iz kluba.

Petar je prve nogometne korake započeo u našem klubu još 2012 . godine igrajući u mlađim kategorijama do 2016. godine kada odlazi u Nogometni klub Kurilovec, piše Cityportal.

Karijeru zatim nastavlja u Hrvatskom dragovoljcu. Na ljeto 2019. godine vraća se u naš Mraclin gdje nastupa u momčadi koja izborila Jedinstvenu županijsku ligu 2020. godine. Kasnije je narednih sezonu i pol nastupao u novočičkom Dinamo Hidrelu.

Uoči zimskih priprema ove godine Petar se vratio tamo gdje je i počeo karijeru, na mraclinsku Grabu. Prije nešto više od dva tjedna, 20. siječnja potpisao je novi ugovor s klubom.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 23:55