StoryEditor
beograd

U Srbiji oteo i ubio djevojku (16), upao u kuću i izbo njezinu majku, baku i ujaka

Piše desk  /  10.04.2023., 20:54h

U beogradskom Ripnju danas nešto iza 14 sati ubijena je tinejdžerica (16). Počinitelj je nakon ubojstva pobjegao s mjesta zločina, a oko 15:30 se predao policiji.

Kako javlja Telegraf, radi se o 38-godišnjem Stojanu I., koji je upao u kuću obitelji tinejdžerice, izbo njezinu majku, baku i ujaka, a djevojku oteo te je ubio kilometar dalje od kuće. Sumnja se na to da ju je i silovao. Osumnjičeni je, navodno, do sada 20 puta prijavljivan policiji.

Tvrdio da su na njega bacili crnu magiju

Telegraf javlja da je, prema neslužbenim informacijama, muškarac ušao u kuću i nožem napao cijelu obitelj. Tvrdio je da su na njega "bacili crnu magiju". Tom prilikom je u automobil ubacio djevojku, a nakon što ju je ubio, tijelo je bacio kod klaonice u Ripnju.

Ozlijeđeni majka, baka i ujak su u bolnici, piše Telegraf. Obitelj ima petero djece, u kući žive s majkom, ujakom i majčinim roditeljima.

"Poštena i namučena obitelj, živjeli su u jako teškim uvjetima, dok im dobri ljudi nisu pomogli da obnove kuću. Otac uzdržava obitelj tako što radi teške fizičke poslove. Prije tri godine im je izbio i požar u kući, tada su ostali bez krova nad glavom", rekao je jedan od susjeda.

Djed ubijene djevojke: Sa Stojanom sam jutros pio kavu

Djed ubijene djevojke je za N1 izjavio da ništa nije ukazivalo na to da će se dogoditi takav zločin i da je s ubojicom jutros pio kavu. Kaže da su odnosi obitelji i Stojana bili dobri.

"Jutros smo pili kavu, on me odvezao do okretišta", kaže djed. Kada se vratio, čuo je od susjeda da mu je osumnjičeni Stojan Ilić (38) napao sina, kćer, ženu i unuku, piše N1. Kaže da je kod kuće zatekao puno krvi, a da je druga unuka, koja je također bila u kući u trenutku napada, uspjela pobjeći.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 03:17