StoryEditor
u mjestu Broćanac

U prometnoj nesreći kod Posušja smrtno stradao 21-godišnjak

Piše fena  /  19.05.2023., 10:33h

U prometnoj nesreći, koja se dogodila u četvrtak u večernjim satima u mjestu Broćanac, u općini Posušje, smrtno je stradala osoba J.B. (2002.) iz Posušja prilikom slijetanja vozila marke ‘‘mercedes‘‘.

''Dana 18. svibnja u noćnim satima PU Posušje je obavijestila dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu da se u mjestu Broćanac, općina Posušje dogodila prometna nezgoda kojom prilikom je došlo do samoslijetanja vozila marke 'mercedes'' posljedicom čega je na licu mjesta preminuo vozač istog vozila J.B. (rođen 2002. godine) iz Posušja, dok je suvozač istog vozila B.J. (rođen 1996. godine) iz Posušja, zadobio tjelesne ozljede za sada neutvrđenog stupnja, a koji je vozilom Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Posušje prevezen u CUM SKB-a Mostar na daljnje liječenje'', navodi se u priopćenju Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

Ovlaštene službene osobe su po nalogu dežurnog tužitelja obavile očevidne radnje i izuzele predmetno vozilo radi potrebnih daljnjih vještačenja, dok će se na tijelu preminulog po nalogu tužitelja izvršiti obdukcija dana 20. svibnja.

Iz Županijskog tužiteljstva su naveli kako će se u predmetu  nastaviti poduzimati sve potrebne istražne radnje u cilju utvrđivanja uzroka nastanka prometne nezgode.

29. svibanj 2023 17:03