StoryEditor
fizički nasrtaj

U Mostaru napadnut i teško ozlijeđen radnike benzinske crpke

Piše desk  /  26.12.2021., 14:36h
Radnik benzinske crpke ‘Čule‘ u Čulama iznad Mostara, V.J. (45), završio je s teškim tjelesnim ozljedama u mostarskoj bolnici nakon što ga je sinoć u 22.20 sati udario D.M. (35), potvrđeno je u MUP-u HNŽ-a, doznaje Avaz.

D.M. je, kako je rečeno, bio u grupi mladića koji su došli na crpku i zaputili se u dio objekta gdje se služi piće. Budući da su bili u vidno alkoholiziranom stanju i neprimjereno se ponašali, nakon što su zatražili piće, radnik ih je odbio poslužiti, zamolivši ih da se udalje iz objekta. U tom trenutku je D.M. nasrnuo na V.J. i udario ga, slomivši mu jagodičnu kost, kako je to utvrđeno u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar gdje je radnik dovezen, piše Avaz. 

Odmah nakon incidenta je obaviještena mostarska policija koja je D.M.uhitila, a nakon uhićenja je utvrđeno da je imao 1,69 g/kg alkohola u krvi te je dežurni županijski tužitelj naredio njegovo 24-satno zadržavanje. Također, prema njegovoj naredbi su izuzete snime videonadzora objekta benzinske crpke te su poduzete i druge istražne aktivnosti s ciljem točnog utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja. 

Dnevnik.ba

01. veljača 2023 10:18