StoryEditor
domaljevac

Tuga u Posavini: Preminuo 19-godišnji vratar, jučer je branio na utakmici županijskog kupa

Piše desk  /  31.07.2022., 13:03h

Mladi vratar HNK Mladost Domaljevac Mato Matić (19) preminuo je dan nakon što je branio na nogometnoj utakmici.

O njegovoj preranoj smrti izvijestio je klub na Facebook stranici.

- Današnji dan će se pamtiti po gubitku jedne mlade duše, člana našeg kluba, člana našeg tima i osobe koja je od malena krasila kopačkama naš teren i naš gol. Crno je osvanulo jutro nad našim selom. Iskrena sućut njegovoj obitelji, prijateljima i svima koji su ga poznavali. Jedan ovako mladi život ne bi smio ovako završiti. Mato se u zadnjih godinu dana posvetio nekim višim ciljevima, akademiji i policijskoj odori, a uz to nastavio je davati svoj doprinos i na zelenom travnjaku.

Hvala ti Mato na svakom treningu, na svakoj utakmici koju si odigrao i svakoj minuti koju si proveo s nama. Bodri nas sada s nekog drugog, boljeg mjesta, budi spokojan, budi miran, a mi ćemo nekako krenuti dalje, u tvoju čast.

Neka ti je laka crna zemlja, topla postelja, a tvoj odlazak je znak da ništa u životu nema i neće imati smisla, da ništa materijalno nije vrijedno i da se nikad ne zna kako jedan dan može završiti.

Mi ćemo se teško izboriti s tim da te nema, ali ostaje za tobom mnoštvo uspomena, puno smijeha i lijepih trenutaka. Počivaj u miru anđele naš - poručili su iz kluba.

Dnevnik.ba

03. listopad 2023 22:35