StoryEditor
objavljeni detalji

Tko je ubio muškarca u tramvaju u Zagrebu: ‘Uočila ga je putnica, odmah je obavijestila vozača...‘

Piše Desk  /  19.09.2021., 11:26h
Utvrđeno je da je likvidiran oštrim predmetom.

Zagrebačka policija u nedjelju je objavila detalje ubojstva u tramvaju na liniji broj 6 koje je u subotu užasnulo hrvatsku metropolu.

- Jučer, 18. rujna oko 8.55 sati u Novom Zagrebu na Sarajevskoj cesti u tramvaju linije broj 6 koji je vozio na relaciji Sopot-Most Mladosti, putnica iz priključnih kola obavijestila je ostale putnike, a potom oni i vozača, da se u priključnim kolima nalazi muškarac za kojeg se čini da je u besvjesnom stanju, započinje svoje priopćenje PU zagrebačka.

- Vozač je zaustavio vožnju te su putnici pokušali pomoći muškarcu kada su uočili da je ozlijeđen zbog čega je zatražen dolazak hitne medicinske pomoći i policije, navodi se u priopćenju, prenosi Jutarnji.hr.

- Hitna medicinska pomoć je po dolasku konstatirala smrt muškarca, dok je s obzirom na sumnju u kazneno djelo zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevid obavila očevid kojim je utvrđeno da je nepoznati počinitelj oštrim predmetom usmrtio 52-godišnjaka. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, zaključuje se u priopćenju.

Kako je Jutarnji list izvijestio u subotu, život je izgubio 52-godišnji Siniša V., koji je, prema neslužbenim informacijama, dobio ubod u vrat.

Njihov fotoreporter je tijekom policijskog očevida snimio oštri predmet nalik na mačetu koji je bio uz tramvajsku prugu, nekoliko desetaka metara od samog tramvaja u kojem je pronađeno tijelo, ali u krugu koji je radi očevida bio ograđen policijskom trakom. Zasad nije poznato je li tim predmetom počinjeno ubojstvo.

Dnevnik.ba

21. ožujak 2023 20:47