04.08.2022., Novgrad na Dobri - Oko 10.30 sati kod cvora Novigrad na Dobri na autocesti A1 u smjeru Zagreba dogodila se prometna nesreca u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila, slovackih, slovenskih i srpskih registarskih oznaka. Smrtno je stradala jedna osoba, a vise osoba prevezeno je u OB Karlovac. Zbog prometne nesrece nastala je kolona od desetak kilometara. Policijski ocevid na mjestu nesrece.KRISTINA STEDUL FABAC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
a1

Teška prometna nesreća u Hrvatskoj: U sudaru tri vozila poginula jedna osoba, sedmero ozlijeđenih

Piše hina  /  04.08.2022., 14:02h

U prometnoj nesreći na autocesti kod čvora Novigrad na Dobri u četvrtak je oko 10.30 sati smrtno stradala jedna osoba, a sedmero je ozlijeđenih prevezeno u bolnicu, doznaje Hina od karlovačke policije i u Zavoda za hitnu medicinu.

Na autocesti A-1, kod čvora Novigrad na Dobri u smjeru Zagreba dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna vozila, slovenskih, slovačkih i srbijanskih nacionalnih oznaka.

Prema informaciji ravnatelja  županijskog Zavoda za hitnu medicinu Perice Vucelića, nekoliko je timova Hitne zbrinulo i u karlovačku Opću bolnicu dovezlo sedam ozlijeđenih osoba, a karakterizacija njihovih ozljeda znat će se nakon medicinske obrade.

Slijedi očevid na mjestu prometne nesreće, a promet autocestom u smjeru Zagreba je obustavljen, te se na čvoru Novigrad na Dobri preusmjerava na cestu D-6 Netretić-Karlovac-Zagreb.

Dnevnik.ba

09. kolovoz 2022 17:40