StoryEditor
što se dogodilo?

Svjedok o ubojstvu u Zvorniku: Gazda je organizirao zabavu za suprugu i okrenuo prase. Njih trojica su ga udarili pa je otišao po pištolj...

Piše desk  /  15.10.2022., 14:46h

U mjestu Trnovica u gradu Zvorniku sinoć je došlo do pucnjave u ugostiteljskom objektu. U pucnjavi je smrtno stradala jedna osoba, a tri su ozlijeđene. Branko Radić, svjedok događaja koji je sve gledao sa svog balkona, govorio je za N1.

Kako je potvrdio, pucao je gazda ugostiteljskog objekta Goran Bojić koji je tu noć organizirao zabavu za suprugu i okretao prase.

Ranije je Radić prolazio pored restorana/kladionice i primijetio tri muškarca ispred.

“Čuo sam kako su ta trojica udarili gazdu i ovaj je potom otišao po pištolj iza šanka i pucao”, govori svjedok događaja.

I samu pucnjavu Radić je začuo kada je ušao u kuću.

“Gazda je inače miran i tih”, govori svjedok, dodajući da je mišljenja da se “samo branio”.

Policija se i dalje nalazi ispred ugostiteljskog objekta u kojem se pucnjava dogodila sinoć oko 23 sata. Sve je u rukama Okružnog tužiteljstva Bijeljina iz kojeg kažu da će tijekom dana objaviti priopćenje.

Mediji su prenijeli da je napadač u bijegu te da se uputio prema Tuzli. Iz MUP-a Tuzlanske županije tvrde da se u ovakvim situacijama, kada postoji mogućnost da je odbjegli na njihovom terenu, suradnja s policijom u Republici Srpskoj podrazumijeva. Dodaju i da konstantno prate stanje.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 07:23