16.09.2022., Karlovac - U pucnjavi u naselju Lemic Brdo u Karlovcu jedna je osoba ubijena, a jedna ozlijedjena. Policijski sluzbenici postupanjem na terenu ubrzo su pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim dogadjajem te je navedena osoba pod nadzorom policije. Policija je blokirala pristup kuci u kojoj se dogodila pucnjava. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELLKRISTINA STEDUL FABAC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
krvavi pohod

Susjeda ubojice iz Karlovca: Bio je pijan. Zapalio je kuću i pjevao "gori gora, gori borovina"

Piše desk  /  17.09.2022., 07:25h

"On je ljubomoran na svoju ženu, od jutros su se tukli njih dvoje", istaknula je

U karlovačkom predgrađu Lemić Brdo došlo je do pucnjave vatrenim oružjem te je policija potvrdila da je jedna osoba poginula i jedna ranjena te da je otklonjena svaka daljnja opasnost za građane.

Policija je počinitelja ubojstva i ranjavanja ubrzo pronašla i, kako stoji u kratkom priopćenju, "on je pod nadzorom policije".

Kako javlja Dnevnik, ubojica je u kući imao arsenal oružja. Kako kažu susjedi, u ubilački pohod 69-godišnjak je krenuo pijan. "Čula sam da se puca, nisam imala pojma o čemu se radi. Susjedi su šokirani. Koliko čujem, ubio je svojeg bratića, ujakovog sina", rekla je jedna od sumještanki ubojice.

"On je psihički bolesnik, ne znam zašto mu nisu oduzeli sve oružje. Njemu je policija oduzela dio oružja. On je hrvatski branitelj", dodala je.

"On je ljubomoran na svoju ženu, od jutros su se tukli njih dvoje", istaknula je. "Bio je pijan, a prije nego što su ga uhvatili, zapalio je svoju kuću pa zapjevao 'gori gora, gori borovina'", navodi.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 02:35