StoryEditor
split

Sukob ispred prostorija Torcide: Policija pucala, ima ozlijeđenih na obje strane

Piše desk  /  22.10.2022., 10:13h

Nešto malo prije ponoći došlo je do sukoba ispred prostorija Torcide

Sinoć je odigran još jedan najveći hrvatski derbi. Hajduk i Dinamo su podijelili bodove u 1:1 remiju, a susret su obilježili i problemi s navijačima koji su se nakon bakljade i paljenja suparničkih transparenata na tribinama, čini se, nastavili i nakon utakmice.

Oko 23:50 građani su u Splitu pozvali policiju zbog narušavanja javnog reda i mira pred prostorijama Torcide, piše Slobodna Dalmacija, a lakše ozlijeđenih ima na obje strane.

"Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja osobe su napale policijske službenike na način da su prema njima bacali boce. U događaju su četiri policijska službenika zadobili lakše tjelesne ozlijede", potvrdili su za Slobodnu iz policije pa dodali:

"U cilju odbijanja daljnjeg napada policijski službenik je u zrak ispalio tri streljiva, te su policijski službenici uporabili sredstva prisile, sprej s nadražujućom tvari i službenu palicu, a sve kako bi zaustavili daljnji napad i uspostavili povoljno stanje javnog reda i mira", rekli su iz PU splitsko-dalmatinske.

Dnevnik.ba

23. rujan 2023 09:48