StoryEditor
velika tuga

Strava u Srbiji: Monstrum ubio ženu i dvije kćeri pa zapalio kuću

Piše Desk  /  29.12.2021., 23:24h
U Somboru (Srbija) dogodio se požar u kojem su preminule četiri osobe. Kako je potvrđeno za N1, vlasnik kuće Zdravko Goranović ubio je svoju ženu i dvije kćerke, a kako je neslužbeno potvrđeno, onda se i objesio. Prethodno je zapalio nešto u kući i izazvao požar.

Vatrogasci su o požaru obaviješteni oko podneva, a nakon što je požar ugašen, policija je u kući zatekla četiri osobe, od kojih je jedna bila obješena o gredu.

Goranović je ubio suprugu i dvije kćeri– 2002, i 2005. godište.

Kako saznaje N1, on je prošli tjedan pušten iz pritvora, koji mu je zamijenjen mjerom zabrane prilaska.

Goranović je uhićen i 2010. godine zbog prijetnji koje je uputio tadašnjem zamjeniku osnovnog javnog tužitelja u Somboru Vladimira Šakića, u čijem je dvorištu u kartonskoj kutiji od obuće pronađena kopija ručne bombe pored koje je bila zalijepljena prijeteća poruka.

“Optužio si nevinog čovjeka. Imaš još vremena da ispravno postupiš. U protivnom, prvo materijalna šteta, a onda idemo dalje. Čuvaj prvo sina, pa ženu, a i sebe. Sljedeći put u paketu može biti nešto eksplozivno. Razmisli ozbiljno o svemu”, navodi se u poruci ispisanoj na kompjuteru, koju je otkrio Šakićev trinaestogodišnji sin, 22. listopada 2010. ujutru.

Dnevnik.ba

03. prosinac 2022 07:51