StoryEditor
prometna nesreća

Strašna tragedija kod Kutine: 14-godišnjak ispao iz vozila i poginuo, troje mladih teško ozlijeđeno

Piše hina  /  17.07.2022., 12:26h

Na području Sisačko-moslavačke županije u dvije subotnje prometne nesreće poginule su dvije osobe, izvijestila je nakon očevida Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Oko 17.30 sati u mjestu Repušnica na području Kutine dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala (14), dok su tri osobe (21,18,15) zadobile teške ozljede opasne po život.

Izlaskom iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine, osobno vozilo je sletjelo na zemljanu površinu, udarilo u metalnu ogradu te se prevrnulo na krov.

Prilikom prevrtanja iz vozila je ispao 14-godišnjak koji je na mjestu preminuo, a ozlijeđenima je pružena pomoć u sisačkoj Općoj bolnici. 

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u ŽDO Sisak, te se nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti prometne nesreće.

Samo sat kasnije u mjestu Brest Pokupski, na petrinjskom području, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 46-godišnji vozač motocikla s petrinjskog područja.

On je po izlasku iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u kolni ulaz.

Vozač je na mjestu događaja smrtno stradao, a tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija.

Policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku u vezi te prometne nesreće dostaviti izvješće.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 13:10