StoryEditor
monstruozan zločin

Što je dosad poznato o Austrijancu koji je u Zagrebu ugušio troje vlastite djece

Piše desk  /  25.09.2021., 10:45h
Kako je napisao u oproštajnoj poruci na Fejsu, zadnjih godinu i pol poslovno mu nije išlo. Napisao je da mu ništa nije uspijevalo te da je ostao bez novca.

Harald Kopitz je Austrijanac iz Beča koji je živio i u Zagrebu. U Zagrebu je imao i tvrtke, a tijekom svoje karijere radio je za više velikih tvrtki kao konzultant i pregovarač. Većinom se bavio financijama.

Kako se može naći na webu, radio je 13 godina kao član Upravnog odbora te 5 godina kao voditelj međunarodnog marketinga i razvoja poslovanja u regiji CEE u poduzeću VB Leasing, 7 godina je radio na voditeljskim pozicijama u poduzeću Robert Bosch AG, s fokusom na razvoj marketinga. Radio je i u tvrtkama Alcatel Austria te AKG Acoustics, piše Index.hr.

Titulu magistra poslovne administracije (MBA), s fokusom na poslovno upravljanje i vodstvo, stekao je na sveučilištu Donau-Universität Krems.

Kako je napisao u oproštajnoj poruci na Fejsu, zadnjih godinu i pol poslovno mu nije išlo. Napisao je da mu ništa nije uspijevalo te da je ostao bez novca.

Iz poruke se može vidjeti da je rastavljen te da ima curu, a u jednom od prijašnjih statusa spominjao je i zaručnicu.

S Dajanom je imao troje djece koja su s njim provodila vikend. Na društvenim mrežama često je objavljivao slike svoje djece.

U proljeće ove godine objavio je kako slavi drugi prvi rođendan. Napisao je da je pet tjedana proveo u bolnici i da je bio vrlo blizu smrti te da je naučio tko su mu pravi prijatelji i partneri, a tko se samo pretvarao.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 03:29