StoryEditor
prometna nesreća

Stanje starlete se pogoršalo, prebacili su je na hitnu operaciju u Hrvatskoj

Piše desk  /  08.11.2022., 07:24h

Nakon prometne nesreće u Albaniji, Soraja je operirana u privatnoj klinici. No kako navode srpski mediji, pojavilo se unutarnje krvarenje pa će je prebaciti na još jednu operaciju, ali u Hrvatsku

Starleta Soraja Vučelić (35) u subotu popodne imala je prometnu nesreću na granici s Albanijom te je završila u bolnici. Prema pisanju portala Informer.rs te prema navodima bliskog izvora, Soraja navodno ima polomljena rebra i unutarnje krvarenje te će biti prebačena u Hrvatsku na još jednu operaciju.

- Ona je odmah poslije nesreće prebačena u jednu privatnu kliniku u Albaniji gdje je operirana. Međutim, stanje se pogoršalo i pojavilo joj se unutrašnje krvarenje. Obitelj i prijatelji su odlučili da je za novu operaciju prebace u Hrvatsku - rekao je izvor blizak starleti za Informer te je objasnio kako je došlo do prometne nesreće:

- Soraja je išla za Albaniju s prijateljicom. Vozila je Mercedesov džip na koji je naletio kombi. Od siline udarca Soraja je zamalo izletjela kroz vjetrobransko staklo. Prsnim košem je udarila u volan, polomila rebra, a javilo se i unutarnje krvarenje - rekao je.

- Auto je uništen. Vatrogasci su Soraju i njezinu prijateljicu izvlačili iz auta. Hitna pomoć je brzo stigla, ali Soraja je već bila bez svijesti - dodao je.

Inače, Soraja se ranije hvalila vrijednim poklonom kojeg je dobila od dečka. Kupio joj je crni blindirani džip od 360 tisuća eura. Zasad je nepoznato je li upravo s tim automobilom imala prometnu nesreću.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 19:43