StoryEditor
novi detalji

Srbin ubio Crnogorca na Zrću

Piše desk  /  25.08.2022., 11:20h

Jedan muškarac ubijen je rano jutros u pucnjavi koja se dogodila rano jutros u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca.

Policija je dojavu o pucnjavi, kako piše Index, dobila jutros oko 6 sati i odmah izašla na lice mjesta.

Društvenim mrežama, navodi se, kruže snimke prema kojima je do sukoba došlo ispred jednog noćnog kluba. Policija je privela osobu koja se dovodi u vezi s ovim događajem, a ozlijeđeni muškarac je podlegao u vozilu Hitne pomoći na putu prema bolnici.

Ubijen je mlađi muškarac, a kako se čini, upucan je u glavu. Na mjesto događaja odmah je dotrčalo više osoba, uglavnom mlađih stranaca koji su se tu zatekli. Okrenuli su upucanog mladića i počeli oživljavanje. U međuvremenu je došla i hitna pomoć, ali muškarcu nije bilo spasa.

Kako Zadarski.hr saznaje od ljudi na terenu, sve se zbilo ispred noćnog kluba Noa u Katarelcu, gdje su se sukobili strani državljani.

Uzrok sukoba još nije poznat, ali su u obračunu sudjelovali državljanin Crne Gore i državljanin Srbije.

Srpski državljanin pucao je i ranio crnogorskog državljanina koji je kasnije preminuo na putu do bolnice.

Načelnik općine Kolan Šime Gligora rekao je da je čuo što se dogodilo, ali da za sada nema više informacija od onoga što je dala policija.

"Upoznat sam s događajem, ali za sada ne mogu komentirati okolnosti. Kada budem saznao više o tome, obavijestit ću javnost", rekao je Gligora.

Loreta Bačić, menadžerica za odnose s javnošću plaže Zrće, rekla je da se incident nije dogodio na "njihovoj strani plaže".

"Nismo svjesni što se dogodilo. Za događaj znamo samo iz medija", rekla je Bačić.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 13:12