StoryEditor
novi video

Srbi objavili dosad neviđenu snimku iz noći nestanka Mateja Periša: "Zar ne vide da netko pliva?"

Piše desk  /  14.04.2022., 07:04h
Snimka traje 3.58 minuta i prikazuje svakog tko se tu noć između 2.09 i 2.13 sati kretao trasom

Srbijanski tabloid Objektiv objavio je sinoć dosad neviđenu snimku na kojoj se kod beogradske Beton hale vidi neki predmet koji pluta.

To je dosad neprikazana snimka navodno povezana s nestankom Splićanina Mateja Periša (27), koji je nestao u prvim satima 31. prosinca prošle godine, nakon što je tog dana došao s prijateljima iz Splita na doček Nove godine. Zajedno su bili u restoranima i klubu "Gotik" u tzv. Beton hali, a onda je odjednom Matej otišao iz kluba.

Neki nagađaju da bi na snimci koja je sada otkrivena mogao biti Matej, ali spekulira se i da je na njoj neki predmet. Snimka traje 3.58 minuta i prikazuje svakog tko se 31. prosinca 2021. između 2.09 i 2.13 sati kretao tom trasom.

Video se brzo proširio društvenim mrežama, a u komentarima mnogi pišu svoja zapažanja o snimci.

– Vidi se da neke osobe gledaju u rijeku preko ograde, ne zna se vide li što, ali nisu u nekoj panici.

– Što, nitko od prolaznika ne vidi da netko pliva? Ona dvojica skroz desno kao da su se približili ogradi?

U međuvremenu, nakon više od tri mjeseca potrage za Matejom Perišem, iz Save su u širem području, gdje je nestao Matej, nađena dva tijela. No ni za jedno srbijanska policija, koja i dalje intenzivno traga za Matejem, nije ustanovilo da bi se radilo mladiću.

Njegov otac Nenad, koji se vratio u Split, i dalje je stalno u vezi s policijom koja traga za njegovim sinom, ali zasad nema nikakvih novosti u potrazi.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 06:53