StoryEditor
nova varoš, srbija

Sin upucao oca pa si zabio nož u srce, mještani u nevjerici: "Da me netko pitao u kojoj kući se ne može dogoditi ovakvo nešto..."

Piše desk  /  31.07.2022., 08:17h

Nema mještanina Božetića kod Nove Varoši koji jučer nije ostao zgrožen nakon što se selom pronijela vijest da je Goran Čkonjević (56) usmrtio svog oca Mirčetu (74), a potom presudio sebi.

Prema onome što se za sada zna, otac i sin su se u jutarnjim satima posvađali ispred kuće, poslije čega je Goran ušao u jednu od prostorija, iz nje iznio lovačku pušku i pucao u Mirčetu.

Tome su prisustvovali njegova žena i sin. Oni su odmah skočili na Gorana i uspjeli mu oteti pušku.

– Kad su mu oteli pušku on je utrčao u kuću, uzeo nož i sebe ubo u srce. Nedaleko od očevog palo je i sinovljevo tijelo – ispričao je mještanin Božetića.

Na mjesto nesreće ubrzo je stigla ekipa hitne pomoći koja je mogla samo konstatirati smrt obojice Čkonjevića, kao i policija koja je započela uviđaj.

Za Mirčetu Čkonjevićima u njegovom selu kažu da je bio cijenjen čovjek koji je nekoć radio se seoskoj zadruzi, a sve najbolje selo priča i o njegovom sinu. Otuda sve čudi što je Gorana navelo da počini zločin, a zatim i presudi sebi.

– Da me je netko pitao u kojoj kući u selu se ne može dogoditi ovakvo nešto, prvo bih rekao da je to njihova. Ako postoje ljudi bez mrlje u svojim životima to su Mirčeta i Goran – kazao je mještanin Božetića koji je poznavao Čkonjeviće.

Pojedinci pak kažu da su čuli da je Goran posljednjih 10 dana imao nekih psihičkih problema.

– Kažu da je uzimao neke lijekove i da mu je bilo bolje. Što se točno dogodilo ne znamo – kažu.

Živjeli su od poljoprivrede i bili jedna od imućnijih obitelji u selu, piše Blic.

– Goran ima dvojicu sinova i, koliko sam upućen, oni žive u Čačku. Bog sveti zna što se dogodilo između njih dvojice. Niti znam da su se ikada međusobno posvađali, niti da su se porječkali s nekim o selu. Bukvalno, o njima nitko ne može reći ni jednu jedinu lošu riječ. Uvijek su bili tu kad je nekome trebalo pomoći, bili su uspješni poljoprivrednici i dobro su stajali financijski – kaže sugovornik.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 06:55