StoryEditor
beograd

Sedam dana živio je u stanu pored mrtve majke: Susjedi su primjetili da se nešto čudno događa pa pozvali policiju

Piše desk  /  02.08.2022., 12:36h

Beživotno tijelo Mile Bogdanović (85) pronađeno je u njenom stanu u Ustaničkoj 144 u Beogradu, dok je njen sin Jovan (55), koji je bolestan i pronađen u vrlo lošem stanju, prevezen u bolnicu.

Susjedi koji su sinoć pozvali i alarmirali policiju primijetili su da se nešto čudno događa u stanu iz kojeg se posljednjih dana širio nesnosan smrad.

Po dolasku patrole u stanu Mile Bogdanovića zatečen je stravičan prizor. Pronađena je mrtva u sobi, a tijelo joj je već bilo u fazi raspadanja. Njezin sin bio je u stanu u drugoj prostoriji i tamo je, pretpostavlja se, živio sedam dana pored mrtve majke.

“O teti Mili imamo samo riječi hvale. Bila je izuzetna žena, znanstvenica, botaničarka. Dugo godina je bila u mirovini i brinula se za svog psihički bolesnog sina”, kaže jedna od susjeda.

Kako pišu Novosti, Jovan je završio i Fakultet strojarstva. Neko je vrijeme čak bio zaposlen u jednoj tvrtki, no kako je bolest napredovala, ostao je bez posla.

"Uvijek je bio čudan. Nije bio nasilan, ali je znao raditi probleme, vikati ili plakati na sav glas, pogotovo noću. Naravno, to je smetalo susjedima, čak smo napisali peticiju i tražili pomoć od nadležnih. Međutim, majka se uopće nije slagala da on bude smješten u bilo kakvu ustanovu i stvarno je tvrdila da se ona može brinuti o njemu. Međutim, vidite što se dogodilo...", rekla je susjeda.

Tijelo Mile Bogdanović poslano je na obdukciju koja bi trebala pokazati je li nesretna žena zaista umrla prirodnom smrću ili se, možda, dogodilo nešto drugo.

Obiteljski stan je nakon očevida zapečaćen.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 19:44