StoryEditor
mostar

Priveden djelatnik Elektroprivrede HZ HB, zapaljen mu auto dok je bio u pritvoru

Piše desk  /  25.11.2021., 12:42h
Pripadnici Federalne policije priveli su djelatnika Elektroprivrede HZ HB zbog više kaznenih djela. Dok je uhićeni bio u pritvoru, nepoznate osobe zapalile su njegov osobni auto. Auto je izgorio u ranim jutarnjim satima između 4 i 5 sati u mostarskom naselju Bijeli Brijeg, u ulici Bleiburških žrtava.

"Policijski službenici Federalne uprave policije pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije su na području Mostara slobode uhitili jednu osobu. Uhićeni je zaposlenik EP HZHB", potvrdili su za hercegovina.info iz FUP-a.

"Osoba se sumnjiči za izvršenje kaznenih djela „neovlašteno optičko snimanje“ iz člana 189. stav 1. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine., „ugrožavanje sigurnosti“ iz člana 183. stav 1. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine., „laka tjelesna ozljeda“ iz člana 173. stav 1. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine., a sve u vezi člana 54. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine „stjecaj kaznenih djela“, te člana 29. zakona o ravnopravnosti spolova BiH", naveli su iz FUP-a.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 11:35