StoryEditor
kobna nesreća

Poznati detalji tragedije u kojoj su poginuli otac i sin: Nepropisno pretjecao i zabio se u Mercedes

Piše Desk  /  28.12.2021., 09:43h
Jučer nešto nakon 16:30 došlo je do teške prometne nesreće na državnoj cesti D-1 u Tušiloviću kod Karlovca.

U sudaru Mercedesa talijanskih registarskih oznaka i Chevroleta karlovačkih registarskih oznaka poginula su dvojica muškaraca iz karlovačkog automobila, dok su tri osobe iz Mercedesa teško ozlijeđene, prenosi Index.

Prema izvješću PU karlovačke, izravni sudar se dogodio u Tušiloviću ispred kućnog broja 36a. U Mercedesu su bili državljani BiH koji su se kretali iz pravca Karlovca, a u Chevroletu karlovačkih oznaka dvije muške osobe koje su poginule na mjestu događaja. Kako javlja Kaportal, radi se o ocu i sinu.

U Mercedesu se nalazila obitelj iz BiH, roditelji i dijete. Oni su prevezeni u karlovačku bolnicu. Iz automobila su ih izvlačili vatrogasci. Dijete je u dobi od 14 godina.

Policija je jutros objavila detalje o nesreći.

"Jučer u 16.35 sati na državnoj cesti D1 u Tušiloviću dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dvije muške osobe smrtno stradale.

Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 28-godišnjak te uslijed nepropisnog pretjecanja udario u osobni automobil talijanskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak", piše policija.

"Na mjestu događaja smrtno su stradali 28-godišnji vozač i 54-godišnji putnik iz njegovog vozila, oboje hrvatski državljani, dok su 46-godišnji vozač i 14-godišnje dijete iz njegova vozila, oboje hrvatski državljani, teško ozlijeđeni ozljedama opasnim po život, a 43-godišnja putnica, državljanka Bosne i Hercegovine, teško je ozlijeđena.

"Promet tim dijelom državne ceste bio je u prekidu od 16.35 do 20.03 sati. O prometnoj nesreći nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće", piše policija.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 18:58