StoryEditor
zagreb

Poznat razlog premlaćivanja mladića u tramvaju: Jedan potez 23-godišnjaka bio je okidač

Piše desk  /  26.09.2022., 22:33h

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu - naveli su ranije iz policije

U tramvaju na području Trga bana Josipa Jelačića, dvojica su muškaraca 18. rujna oko 3.20 sati tjelesno napala dvojicu 23-godišnjaka pri čemu je jedan 23-godišnjak teško, a drugi lakše ozlijeđen.

Kako je jučer izvijestila Policijska uprava zagrebačka, policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom i 20-godišnjakinjom zbog sumnje da su zajedno počinili kazneno djelo "Teška tjelesna ozljeda“ na štetu 23-godišnjaka i kazneno djelo "Nasilničko ponašanje“ na štetu drugog 23-godišnjaka.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu - naveli su iz policije.  Okidač sukoba bila je, navodi Jutarnji.hr, zapaljena cigareta u tramvaju.

Naime, jedan od 23-godišnjaka odlučio je pušiti za vrijeme vožnje pa su ga 36-godišnjak i 20-godišnjak napali. 

Strašan incident, podsjetimo, snimljen je te se proširio društvenim mrežama. Na snimci se može vidjeli kako je jedan muškarac nekoliko puta udario drugoga koji je sjedio. Udario ga je po licu, nogom u područje trbuha, a zatim i šakom u glavu. Dvojica muškaraca, 20-godišnjak i 36-godišnjak, u subotu su uhićena. 

Dnevnik.ba

29. studeni 2022 16:20