StoryEditor
tragedija

Poznat identitet smrtno stradalih od strujnog udara, tragedija se dogodila tijekom tradicionalne manifestacije: ‘Dan sahrane stradalih bit će i Dan žalosti u Bugojnu‘

Piše desk  /  07.08.2022., 09:25h

Na području Udurlija, kod Bugojna dvije osobe su poginule, a dvije osobe su ozlijeđene.

“Uslijed strujnog udara smrtno su stradali Nikica Radić i Pero Brzica, dok su ozljede zadobili J.Š. (1963.) i Z.D.(1972.). Tragedija se dogodila tijekom tradiciolne manifestacije „Udurlijada“. Uviđaj na terenu obavljaju pripadnici PS Bugojno, a jedan od stradalih je njihov kolega”, javila je sinoć RTV Bugojno.

Kako se neslužbeno doznaje smrtno stadali su željeli osigurati dodatnu rasvjetu s obližnjeg elektro stupa. Preko aluminijskih ljestava koje su naslonili na stup došlo je do prijenosa strujnog udara, tako da su dvojica smrtno stradala, dok su dvojica zadobili tjelesene ozljede.

Mjesto tragedije posjetio je i načelnik Hasan Ajkunić, koji je izrazio žalost zbog ovog tragičnog događaja.

“Svi smo potreseni smrću dvojice Bugojanaca i gubitak je ovo za cijeli grad. Obiteljima stradalih izražavam najdublju sućut u svoje, ali i u ime sugrađana, a ozlijeđenim želim što brži oporavak. Dan sahrane stradalih bit će i Dan žalosti u Bugojnu”, istaknuo je načelnik Ajkunić.

Ozlijeđeni su prevezeni u Bolnicu Travnik, a nakon pregleda vraćeni su u Bolnicu Bugojno, javila je RTV Bugojno.

Dnevnik.ba

18. rujan 2022 09:28