StoryEditor
nevesinje

Policija pronašla zasad od 45 stabljika indijske konoplje, oduzeto oružje i streljivo

Piše desk  /  31.08.2022., 11:40h

Protiv NK bit će podnesene prijave za drogu i ilegalno oružje

Pripadnici Policijske uprave Trebinje pronašli su u Nevesinju zasad od 45 stabljika indijske konoplje, a sumnja se da ih je posadio mještanin NK, prenose Nezavisne novine.

Policija je priopćila da je provodeći aktivnosti akcija "Plantaža 2022" i "Kalibar 2022" došla do operativnih saznanja da se na području mjesta Ćesim trenutno nalazi indijska konoplja, te su izvršili zasjedu.

"N. K. je prilikom uhićenja odbacio lovački karabin za koji nije posjedovao potrebnu dokumentaciju", priopćila je policija te dodala da je tijekom očevida zaplijenjeno 45 stabljika indijske konoplje, visine do 1,45 m, lovački karabin i nekoliko predmeta koji su služili za održavanje nasada.

Potom su policijski službenici na dvije lokacije u Nevesinju izvršili pretres vozila, kuće, okućnice i pomoćnih prostorija koje koristi NK.

"Tijekom ovih pretraga oduzeta je određena količina oružja i streljiva, digitalna vaga, 329 sjemenki koje imaju morfološka svojstva sjemena marihuane te 129 grama tvari koja asocira na marihuanu", priopćila je policija.

Dodali su da će protiv NK biti podnesene prijave za drogu i ilegalno oružje.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 18:59