Policajac pucao u kriminalca, a metak ubio djevojčicu koja se skrivala u garderobi trgovineSCREENSHOOT/YOUTUBE -
StoryEditor
SLUČAJ ZGROZIO AMERIKU

Policajac pucao u kriminalca, a metak ubio djevojčicu koja se skrivala u garderobi

Piše Desk  /  24.12.2021., 11:47h
Dvoje ljudi je smrtno stradalo, uključujući 14-godišnju djevojčicu u trgovini s odjećom kada je metak probio garderobu u kojoj se nalazila.

Incident se dogodio u četvrtak nešto prije podneva u trgovini Burlington u sjevernom Hollywoodu. Muškarac je napao ženu u trgovini, a djevojčicu je pogodio policijski metak kada su se službenici skobili s muškarcem, prenosi ABC News.

- Dok su tražili osumnjičenog, policija sue je došlo do pucnjave u kojoj je bio uključen policajac - rekla je kapetanica policije Los Angelesa Stacy Spell.

Prema policijskom izviješću, osumnjičenog muškarca je policija upucala i proglasila mrtvim na mjestu događaja. Tijekom tog incidenta stradala je slučajno i djevojčica. 

Policija vjeruje kako je djevojčicu pogodio policijski metak koji je bio ispaljen put osumnjičenika te je prošao kroz zid garderobe u kojoj se ona skrivala.

- Vjerujemo da je taj metak ispalio jedan od službenika - rekao je pomoćnik načelnika policije Dominic Choi.

Identiteti osumnjičenog i djevojčice nisu objavljeni.

Također je u incidentu ozlijeđena žena koja je kasnije prevezena u bolnicu.

- Trenutno je nejasno postoji li ikakva povezanost između nje i osumnjičenog - rekao je Choi.

U tijeku je istraga gdje istražitelji pokušavaju utvrditi što je potaklo policajce na otvorenu pucnjavu.

- U preliminarnoj fazi istrage smo. Ima još mnogo snimaka video nadzora za pogledati i svjedoka za razgovarati. Policajci koji su sudjelovali u pucnjavi će također biti intervjuirani - rekla je Spell.

- Tragičan incident se dogodio danas u našoj trgovini u sjevernom Hollywoodu. Naš je prioritet sigurnost i dobrobit kupaca i suradnika - nadodao je.

Dnevnik.ba

30. studeni 2022 02:23